BAGUA ENERGIAKAART JA PÄIKESEENERGIA

Meie kodu bagua energiakaarti ja meie eluvaldkondade heaolu mõjutab ka valguse liikumine, selle puudumine või üleküllus mingis tsoonis. Päike kui energia aktiveerija on üks jõulisemaid mõjureid, mis jõuab meieni väliskeskkonnast ja universumist.

Kuigi me armastame viriseda halbade ilmade üle, elame tegelikult õnnelikus kohas, sest kogeme igal aastal nelja erineva aastaaja energiat. Kohtusin hiljuti mõne aasta eest Eestisse elama asunud lõunamaalasega, kes oli vaimustuses üleminekuperioodidest kevadest ja sügisest. Suuremad muutused ja võimalused on peidetud just üleminekuperioodidesse. Varasemalt oli tema pikim kevade kogemus kestnud vaid kaks nädalat. Ja seda on kindlasti vähe, selleks et tunnetada iseendas ja ümbritsevas maailmas pakutavaid võimalusi ja energiaid.

Mõnel aastal on päikest rohkem ja suvi kestab kauem ning inimesed saavad pikalt suve ja päikeseenergiat nautida. Viimati oli selline pikk soe suvi 2006. aastal. Samas on aga mõni suvi päikesevaene ja me ei jõua lühikese ajaga oma energiapatareisid laadida ning seetõttu tunneme ennast juba sügise alguses väsinuna, meie immuunsüsteem on nõrk ja me haigestume talveperioodil tavapärasest enam. Viimati oli selline suvi 2008. aastal, mil ilusat päikesepaistet jagus vaid kümneks päevaks. Vaatame veel üht võimalust kodu bagua energiakaardi ja eluvaldkondade olemuse ning aktiivsuse analüüsimiseks. Selleks on valguse liikumine meie kodusse või büroosse avauste, täpsemalt akende kaudu. Akende suurus ja maht seinapinna suhtes annab kodule erinevaid energiaimpulsse. Kui meie kodu või büroo kannatab valguse ehk päikeseenergia puuduse all, võib positiivse energia voogamine sinna aeglustuda või isegi peatuda. See omakorda vähendab selles ruumis, kodus, büroos elavate ja töötavate inimeste edukust, võimekust ja rahulolu üldse. Energia puudu- ja ülejääke võivad põhjustada kodu, bürood ümbritsevad hooned – missugune on nende hoonete kõrgus ja kaugus analüüsitava hoone suhtes ning kas need takistavad valguse ja sellest tingituna energia ligipääsu analüüsitavale hoonele.
Vaatame lähemalt, mida toob endaga kaasa akende puudumine või siis liiga suurte, tihtipeale klaasseinte olemasolu ruumi energiakaardile ehk bagua tsoonidele ja kuidas häiritud olukorda saab tasakaalustada.

Loe edasi raamatust “Feng shui ja bagua” Tutvu ning soeta endale e-raamat siin: Feng shui ja bagua (kliki)

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>