“Edu 7 vaimset seadust” (filmitutvustus)

Film “Edu seitse vaimset seadust” põhineb Deepak Chopra samanimelisel väga populaarsel raamatul, mis on trükivalgust näinud ka Eestimaal (kirjastuselt Nebadon). Chopra on tuntud spirituaalsete raamatute autor (ja ka loengute pidaja), kes aitab vaatajail leida vastust, kuidas saavutada isiklikku edu. Filmi nimeks võiks olla pigem “Elu seitse vaimset seadust”, kuna need on needsamad printsiibid, mida kasutab loodus kõige loomisel materiaalses olemises – kõige, mida võime näha, kuulda, nuusutada, maitsta või puudutada.

Vaata filmi meie kodulehel  kliki ( siin )

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>