Elavad valgustunud (video)

Kõigepealt oli film “What the BLEEP”, mis ütles, MIDA me oleme. Seejärel tuli film “The Secret”, kus öeldi, KUIDAS me võime olla/elada. Nüüd on meil “Living Luminaries”, mis näitab meile kuidas TEGELIKULT teha kõike seda, millest eelnevates filmides juttu oli.”- filmi autor ja režisöör Larry Kurnarsky

Selles filmis noor ameeriklane Sean Mulvihill – õnneotsija ja kaasautor – küsitleb erinevate suurte religioonide vaimseid liidreid, et saada vastust igivanale küsimusele: Mis on tõeline õnn ja kuidas võime seda saavutada?

Järgnevas videos arutlevad koolitajad Janno Seeder ja Kaido Pajumaa filmi teemadel:
Seda ja ka teisi filme saate vaadata videokeskkonnas: HEAENERGIAKESKUS (kliki)

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>