TEADVUSE MUUTUS ehk päev Wayne Dyer’ga

Dr. Wayne W.Dyer (1940-2015) on üks tuntumaid vaimse kirjanduse autoreid maailmas. Tegemist oli visionääri, õpetajaga, kelle olemus kiirgas rahulolu ja tasakaalu ning tema esinemine/olemine inspireeris miljoneid inimesi. W.Dyer’i üks lemmikteos, mida ta igal esinemisel tsiteeris oli „Dao de jing“. Eesti keeles on tema sulest ilmunud „Kavatsuse jõud“, „Jätke vabandused“, „Ilmuta oma saatus“, „Sinu loomuse nõrgad kohad“ (Maalehe sari). Samuti on eestikeelsed subtiitrid saanud päris mitu Wayne Dyer’i ainetel loodud vaimset mängu- ja loengufilmi.

Seminari info ja registreerimine  kliki  ( siin )

 

dyer

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>