Tarkusepuu: Inglid minu juustes

Rahvusvaheliselt tuntud Iiri müstik Lorna Byrne on elanud vaimolenditest ümbritsetuna kogu oma teadliku elu. Tal on võime näha ingleid, surnud inimeste hingi ja aimata ette traagilisi sündmusi. Lapsena arvas ta, et kõik teised näevad sama mis temagi, alles hiljem sai ta aru, et on erand ning tema ülesanne on inglitelt saadud sõnumeid inimestele vahendada.

Oma raamatutes räägib ta väga isiklike kogemuste põhjal, kuidas kaitseinglid inimesi abistavad, ja jagab õpetusi, kuidas nende kohalolu märgata ja nendega ühendust saada.

Järgnevas videos arutlevad Janno Seeder, Siret Seeder ja Mai-Agate Väljataga raamatu teemadel.

Veel saab raamatusarja tellida: TARKUSEPUU (kliki)

 

Rubriigid: Feng shui. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>