Tarkusepuu: Õnne saladus ehk kuidas tekivad head tunded

Paljud inimesed otsivad õnne „nagu joodik oma kodu”, on öelnud Prantsuse filosoof Voltaire. „Nad võivad seda mitte leida, ent nad teavad, et see on kusagil olemas.” Kuna heade tunnete pesapaik on aju ja välised tingimused mõjutavad inimese heaolu õige vähesel määral, on sellele üksainus seletus – me komistame õnne jahtides peaasjalikult iseenda jalgade otsa.

Niisiis: mis on õnn? Kas see on midagi enamat kui lihtsalt ebaõnne vastand? Mida teha, et saada õnnelikuks? Saksa teadusajakirjaniku Stefan Kleini „Õnne saladus”ei ole kaugeltki esimene raamat, mis neile küsimustele vastust otsib, kuid kahtlemata on see õnne fenomeni lahti mõtestavatest teostest üks põhjalikumaid ja ülevaatlikumaid, lisaks veel ladusalt kirjutatud ning äärmiselt põnev.

Järgnevas videos arutlevad Mai-Agate Väljataga, Janno Seeder ja Siret Seeder raamatu teemadel:

Veel saab raamatusarja tellida: TARKUSEPUU (kliki)

 

Rubriigid: Feng shui. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>