ENERGIA VÄLJENDUB KOLME TASANDI KAUDU

See on lõik raamatust “Feng shui ja bagua” Soeta endale e-raamat siit (kliki).
Kõik meie ümber ja meie sees on energeetiline. Maailm kujutab endast kõikehõlmavat energiavälja, mis moodustab ühtse, ennast taastootva ja iseorganiseeruva süsteemi. Põlisrahva kehaline, hingeline ja vaimne tervis oli kooskõlas iseenda, kultuuri ja loodusega. Sama seaduspärasus kehtib ka tänapäeval. Inimene on tasakaalus, kui tema energiad on kolmel – materiaalsel, meelelisel ja vaimsel – tasandil tasakaalus.   FÜÜSILINE ehk MAT ERIAALNE tasand
See on arusaadav ja lihtne tasand. Peamine mõiste on aine kui energia tihenenud vorm, mida saab katsuda, näiteks laud, auto, õun jne.
PSÜÜHILINE ehk MEELELINE tasand                                                                                       See tasand, mis hõlmab ka emotsionaalsuse, on meile mõistetav, kuid tegemist on siiski tunnetusliku tasandiga. Siia kuuluvad meie viis tajumeelt,
täpsemalt kompimis-, haistmis-, maitsmis-, kuulmis- ja nägemismeel. Me enamasti usume seda, mida me näeme, kuigi ei saa katsuda. Sama kehtib ka kuulmise, haistmise, maitsmise ja kompimise kohta.
SPIRITUAALNE ehk VAIMNE tasand
See tasand jääb juba meie tavamõtlemisest kaugemale, sest siia kuuluvad peenenergiad, nagu mõtteenergia, intellekt, armastus, tahteenergia, tundeenergia. Kõigil neil energiatel on erinevad vormid, rütmid ja võnkesagedused.

See on lõik raamatust “Feng shui ja bagua” Soeta endale e-raamat siit (kliki).

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>