Kasutage kinnituste väge

Läheme edasi põhiideedega, kuidas saada vabandustest vabaks.

5. KASUTAGE KINNITUSTE VÄGE

Te võite muuta kogu oma eluruumi kinnituseks, pannes selle peegeldama energiat, mille soovite kasutada isiklike eesmärkide teostamiseks.

Ümbritsedes end sellega, mida soovite ligi tõmmata, olete soovitud energiaväljas. Selline mõttelaad on ka feng shui põhiideeks.

Mõte selles, et loote enda ümber ruumi, kus ei ole juhuslikke asju, vaid kõik on pandud mõttega, omab lugu ja käivitab teie jaoks teema taas ja taas. Kindlasti peavad kõik sellised asjad sobima ruumiga, inimese maitse-eelistustega.

Feng shuis eristatakse kaheksat erinevat bagua-tsooni e. eluvaldkonda, mis on ruumis teatud loogika järgi leitavad. Peale vastava tsooni määramist kodus on võimalik sinna juba teadlikult teemat kinnitavaid abivahendeid panna.

Näiteks:

Teadmiste, töö iseendaga tsoon. Soovitused: raamaturiiul; sinised värvid või maatoonid; vaikne koht, kus istuda ja mõtiskleda; pildid mägedest; kõik, mis tuletab teile meelde seesmist teadmist, meditatsiooni ja mõtisklemist.

Suhete, armastuse, abielu tsoon. Soovitused: asjad, mis sümboliseerivad teile mingit suhet; pilt armastajatest; kandilised või ümarad vormid; paar millestki – kaks südant, tuvi, linnukest jne.; kaks istuma ahvatlevate patjadega tooli; roosa värv, samuti pehmed maatoonid; alla voogav ripptaim.

Karjääri, elutee, õigete valikute tsoon. Soovitused: purskkaev või akvaarium; pildid veestseenidega; must või tumesinine värv; kõik, mis esindab teie karjääri; lainelise või amfora kujulised esemed; peegel või klaas.

Kuulsuse, renomee, hea nime tsoon. Soovitused: punane või muu tulevärv; küünal, valgusti, kamin; kõik, mis näitab, kes te olete ehk autasud või artiklid millegi kohta, mida te olete korda saatnud; pildid inimestest, loomadest; kolmnurkne või kooniline vorm.

Perekonna, suguvõsa, minevikusõnumite tsoon.
Soovitused: (esi)vanemate pildid; sümbolid või pildid minevikust; roheline värv; puidust, samba- või torukujulised esemed; lillemustrid, triibulised kangad; taimed või pildid puudest  ja metsast.

Laste, loovuse, tulevikuplaanide tsoon.
Soovitused: pooleliolev projekt; oma laste pildid; mõni lelu või vallatu asi; valge või pastelsed toonid, metallik; kõik, mis meenutab õnnelikku lapsepõlve; kunstiesemed, -tarbed.

Õpetajate, abistajate ja reiside tsoon. Soovitused: mentorite pildid; maalid, plakatid või pildid vaimsetest juhtidest või inglitest; kõik, mis on tehtud metallist; värvused: hall, hõbedane, tinakarva, vaskne, valge või must; ümarad, ovaalsed või kaarjad vormid; pildid kohtadest, kus olete reisinud või tahate reisida.

Raha, rikkuse ja rahulolu tsoon. Soovitused: kõik, mis tekitab teis küllusetunde; punane, purpur, kuldne, hõbedane, roheline värv; müntide väljapanek; purskkaev, mis sümboliseerib voolavat küllust; ülespoole pürgiv taim, mis sümboliseerib kasvu.

Need kõik näited on pelgalt inspireerimaks. Igaüks leiab endale sobiliku variandi. Soovitan isegi luua oma isiklik “mänguväli” kodus nii, et läbiv lugu on eelkõige mulle endale teada ja loetav, võõra pilgu jaoks jääks aga varjatuks.

Luues enda ümber sellise toetava ruumi, hoiate ennast päevast päeva eesmärkide lainel, kinnitades neid üha uuesti ja vabandused hakkavad iseenesest taanduma.

Head ruumi loomist!

Janno

 

 

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>