Ühendus

Jätkan vabandustes vabanemise teemat.

Teine põhimõte: Ühendus.

Egopõhine teadvus kipub tundma end eraldatuna. Tundub, et me pole enam terviku osad. Samas ütleb holistiline maailmakäsitluse, et maailm kujutab endast kvanttasandil kõikehõlmavat energiavälja, mis moodustab ühtse, ennast taastootva ja iseorganiseeruva süsteemi.

Energiatel on lihtsalt erinevad võnkesagedused, rütmid ja vormid. Aine on tihenenud energiavorm, see on suhteliselt püsiv ja muutused toimuvad aeglasemalt. On ka nn. peeneenergiad – mõtteenergia, intellekt, armastus, tahteenergia, tundeenergia.

Energiate tasandil kehtib reegel – sarnane tõmbab sarnast. Teisiti öeldes, millele keskendad tähelepanu, seda oma ellu tõmbad. Siin tuleb veel täpsustada, et see protsess toimib meie tahtest sõltumata, 24/7. Kas ma usun sellesse või mitte, on iga minu mõte loomisakt. Minu tänane mina on eilsete mõtete tulemus ja oma tänaste mõtetega loon homset mina.

Sellest teadmisest tuleb otsene järeldus – ma saan hakata teadlikult oma mõtteid juhtima ja sealt kaudu ka elu.

Laozi 2500 aastat tagasi öeldud sõnade järgi: “Loobuge mõttest, et olete lahus universumi kõiketeadvast meelest. Siis saate tagasi oma algse puhta äratundmise ja näete läbi  kõigist pettekujutelmadest… Tao hingus kõneleb, ja need, kes sellega harmoonias, kuulevad täiesti selgelt.” Pange tähele, et Laozi innustab meid nägema, et see on tagasi saamine – see tähendab, meie algese loomuse taasavastamine – ja et meie sihiks on lihtsalt olla mõtlemises harmoonias Taoga. Nii, et kuidas siis Tao mõtleb?

Allika energia on loomine, andmine, külluslik, armastav, rõõmus, kriitikavaaba, kõik-on-võimalik, nähtamatu mehhanism. See annab alati, teenib alati, selle varud on alati lõputud. See ei tee tõepoolest midagi, kuid miski ei jää tegemata. See teeb teatud sagedusel mitteolemisest olemise – teie tööks on ühineda selle sagedusega, nõrgestades samal ajal vanu, aeglasemaid, ego valitsuse all olevaid mõttesagedusi. Kui olete takerdunud puudusesse, hõivatusse, kaotatud võimalustesse, ebaõnne ja nii edasi, siis tähendab see, et teil  puudub ühendus oma algse loomuse sagedusega ning esile kerkivad vabandused.

Kõik vabanduse tähendavad ühenduse puudumist. Vaadake vabanduste nimekirja ja te näete, et need kõik keskenduvad sellele, mida “ei saa” teha või miks seda pole “kunagi” juhtunud. Ainuke asi, mida vabandus teile annab, on väljapääs elust, mida tahaksite elada. Sõnad nagu raske, riskantne, ei saa, pole tugev, pole tark, reeglid, liiga suur ja liiga keeruline vabandavad teid välja, et te ei peaks olema niisugune inimene, kes te tahaksite olla ja kelleks olete määratud saama.

Üks kõige levinumaid ennastnõrgestavaid mõtteid puudutab raha. Mul ei ole piisavalt raha on mõte, millel puudub ühendus, sest maailmas on ammendamatud rahavarud. Te saate kõike, mida lubate oma ellu, rõhutan, lubate oma ellu tulla. Kui mõtlete-räägite raha puudumisest, siis ka see on loomisakt ja tõmbategi oma ellu raha puudust. Muutke oma mõtet ja öelge, mul on kõik, mida vajan, tõmban ligi piiritut küllust . Samas jälgige, et sekundi murdosakski ei lipsaks sisse kõhklust ega kahtlust, sest need annavad momentaalselt rahapuuduse “tellimuse”. Võidab see tellimus, milline on viimasena esitatud.

Teie võimuses on hakata protsessi teadlikult juhtima. Mõelge nii:

  • Teie universaalse olemuse allikas ei mõtle kunagi puudust väljendavates terminites. Kas teie mõtlete?
  • See ei mõtle kunagi terminites, et seda või teist ei saa omada või  see või teine ei saa olla. Kas teie mõtlete?
  • See ei mõtle kunagi terminites, “et see pole kunagi varem juhtunud”. Kas teie mõtlete?
  • See ei mõtle kunagi terminites, et mida küll teised mõtlevad, ütlevad või teevad. Kas teie mõtlete?
  • See ei mõtle kunagi ebaõnne väljendavates terminites või sellest, kuidas asjad on alati olnud. Kas teie mõtlete?

Keskenduge pidevalt sellele, mida kavatsete luua, uskudes, et universum varustab teid kõigega, et tõmbate kogu aeg endale ligi heaolu.

Head ühenduses olemist,

Janno


Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>