Nauding või õnn

Nauding on suurepärane asi, aga see ei kesta kaua. Nauding tuleneb sinu viiest meelest. Suurepärasest söömaajast, mõnusast klaasikesest veinist ja uuest autost. Ega neil asjadel midagi viga ei ole – need muudavad meie elukogemust meeldivaks. Aga need mööduvad kiiresti.

Õnn, vaat sellega on teised lood. Õnn on naudingu DNA. Tahan lihtsalt öelda: nauding tuleneb millestki välisest. Õnn tuleneb sisimast.

Õnn on sinu valitud seisund. See on otsus. See on tahteavaldus.

Inimesed võivad olla õnnelikud, elades läbi suurt valu ja nurjumist. Väliselt ei ole nende elus mingit silmnähtavat naudingut, kuid ometi on and sisimas rahul. Teisest küljest ümbritseb tuhandeid inimesi nauding ja mõnu (kiired autod, ilusad kodud, oivalised riided), aga sisimas neil rõõmu ei ole. Niisiis, otsusta olla õnnelik. Sa ei saa välist elu juhtida. Tuleb ette igasuguseid raskeid asju. Aga sa saad juhtida seda, mis toimub sinu sees. Ja nendest, kes seda teevad, saavad suured inimesed.

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>