“Abrahami õpetused” (tutvustus)

Video-seminaris “Rakendades külgetõmbejõu seadust“ jagab Abraham (grupp mitte füüsilisi õpetajaid) oma õpetuste põhitõdesid. Selle video vahendusel saame teada, kuidas kõik – nii soovitud kui ka soovimatud asjad – toob sinu juurde universumi kõige võimsam seadus: külgetõmbejõu seadus (kõik sarnased tõmbuvad). Kuigi mõned ajaloo suurimad õpetajad on külgetõmbejõu seadust põgusalt kajastanud, pole seda kunagi varem kirjeldatud nii selgete ja praktiliste terminitega, kui seda teevad Esther ja Jerry Hicks oma populaarsetes raamatutes ja video-seminarides.

Vaata filmi meie kodulehel   kliki ( siin )

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>