Feng shui seest välja (ida feng shui) ehk feng shui ja Wayne Dyer.

Kursus kõigile, keda huvitab eneseavastamine ja -arendamine.

Feng shui seest välja on kursus, kus on ühendatud dr. Wayne Dyeri ja feng shui mõttemaailmad. Teeme rännaku inimese sisemisest feng shui maailmast välismaailma. Avastame ennast, tasakaalustame ennast, testime ennast, teeme praktilisi harjutusi, tunnetame välismaailma ninga viime sise- ja välismaailma kokku – hea kui omad teadmisi feng shui’st. Kursuste käigus kasutame ka dr Wayne Dyeri põnevat filmimaterjali.

Feng shui tutvustav video

Kursus  ;  Feng shui seest välja :  info ja registreerimine  kliki  ( siin )

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>