Suvekool

On küll alles veebruar, aga miks mitte juba mõelda suvele ja teha plaane.

Juba aastaid, juuli alguses, on Tartu Rahvaülikool korraldanud suvekoole. See on suurepärane õppimise, aga ka puhkamise moodus. Kombineeruvad õppimine ja puhkus, teadmised ja praktika, suvi ja loodus. Võimleme ja matkame, uurime ümbruskonna vaatamisväärsusi, teeme lõket ja käime saunas ning ujumas.
Toimumiskoht on aastati erinev, oleme olnud Ruhnul, Vormsil, Muhus ja Hiiumaal. Möödunud aasta suvekool toimuski Hiiumaal.

Valida on erinevate teemade vahel, teadmisi ja ka praktikat on võimalik saada lilleseadest, maalimisest, fotograafiast ja loomulikult feng shui‘st. Meie, Sireti ja Janno, juhtida on olnud feng shui grupid.

Vaata videomeenutust eelmisest aastast:


Selle aasta suvekool toimub mandril, Kastnas, Pärnumaal. Valida saab, kas õppida maalimist, videograafiat, feng shui‘d, fotograafiat või lilleseadet. Kõik grupid teevad ka ühistegevusi, seega nn. spetsialiseerumine ei ole piirang.
Oodatud on kõik huvilised, olenemata varasematest teadmistest või oskustest.

Tule ise ja kutsu sõbrad ka kaasa! Õppida on mõnus!
Registreerimine toimub SIIN (kliki)

Rubriigid: Feng shui. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>