Edukat vesi Draakoni aastat!

Yang vesi Musta Draakoni aasta
23.01.2012-09.02.2013

Vesi Draakon on pidevas kulgemises nagu suur lai jõgi. Selle energia on harjunud tormakalt, ettevaatusabinõusid järgimata edasi liikuma. Nüüd sõltub palju sellest, kuidas Sa algavaks aastaks oled ette valmistunud ja kui turvaliselt Sa end tunned.

Aeg-ajalt seisata, analüüsi oma praktilisi vajadusi ja võimalusi ning korrigeeri tegevuskava. Sinu jõupingutused võivad tuua uskumatut edu. Kuid tea, et tegutseda tuleb kiiresti, sest viivitades, kasutab Sinu õnneliku võimaluse keegi teine.

Ole avatud, tähelepanelik, ettevalmistatud, valmis muutusteks ja usalda intuitsiooni.

Edukat Draakoni aastat!

Siret ja Janno Seeder

Rubriigid: Feng shui, sildid: , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>